Veronica

Som liten sprang jag mig trött på mossklädda stigar, djupt inne i mörka granskogar. Hjärtat dunkade hårt i bröstet och en lycka som var omöjlig att beskriva spred sig i min kropp. Jag var hemma, jag var fri...

 

Jag växte upp i Mullsjö, även kallat Friluftsriket, en liten idyll som ligger i södra delen av Västergötland. I det röda lilla sommarhuset långt ut på landsbygden spenderade jag min barndom. En kärlek och respekt för naturen växte sig stark inom mig, och jag förstod där och då att naturen skulle bli viktig för mig. 

Mitt friluftsliv har under åren utvecklats, från att bara vara en strövare som älskade att gå mil efter mil i skogen, så har jag nu även lagt till med överlevnadskunskaper, matlagning, tältnätter, fjällvandring och mycket annat kul man kan göra i naturen. Och det är det som är så roligt med friluftsliv! För det går att utveckla i så mycket mer än bara "gå i skogen".

Allt från att paddla, klättra, plocka svamp, fiska till att hålla på med bushcraft och mycket mer. 

Idag bor jag tillsammans med min sambo Thomas och våra barn i ett hus nära skogen, fortfarande i hjärtat av Friluftsriket. Då vi delar intresset för friluftsliv spenderar vi gärna våran lediga tid utomhus, helst med att upptäcka nya spännande platser, eller prova nya maträtter att laga över elden. Men alltid med varsin kamera i handen. För även kärleken till fotografering delar vi på.
 

När jag och Thomas träffades för 5 år sedan växte någonting stort fram, inte bara kärleken till varandra, utan en drivkraft att inspirera andra människor till att ta sig ut i våran vackra natur, men även belysa om vikten av att värna om våran jord! 

Vi hade kunskapen och verktygen för att lyckats. Och nu driver vi båda två varsitt instagramkonto med flera tusen följare. 

Så välkommen hit till Friluftsriket för att inspireras!