• Veronica Hörland

När energin är på topp."Att spendera tid med er fyller mig både med glädje och energi"

Vi tågade ut på led i skogen, likt en ankfamilj vankade vi fram bland träden. Vi får en hel del blickar efter oss när vi kommer hela gänget, och då var vi ändå inte full trupp denna gång. Våran William fattades oss.

Men vi är så stolta och glada över våran familj, så folk får gärna titta. Vi har aldrig tråkigt tillsammans. Det är alltid liv och rörelse, skoj och skratt. Min familj får mig att känna mig mer levande än någonsin!Ställde upp kameran lite för lågt så våra huvuden blev kapade, men tycker om bilden så mycket att den får vara med ändå ;)

Vi valde att gå till "skogen bakom huset" bara ett stenkast, eller mer exakt, en promenad på 2 minuter som tar oss till en perfekt liten skog för familjetid, mys och lek.


Dagen bjöd på vackert väder och vi kunde slänga av oss våra jackor i mossan. Barnen ville börja med att äta våran medhavda mellanmål, och det tyckte vi var en bra idé. För barn med energi i kroppen är glada barn.Wild Chips är en stor favorit här hemma! Naturligt, proteinrikt och sockerfritt torkat kött. En påse försvinner snabbt bland barnen, och man får vara kvick om man vill få sig en bit ;)Joar och Alwin är helt klart nöjda med sina kläder från Jack Wolfskin! Och vi med!

Efter att vi fått i oss lite mellanmål tänkte vi ta några familjefoton, men det spårade ur rätt fort, haha. När jag slängde ur mig en idé om att vi skulle hoppa allihop på bilden så var det kört, nedanför följer ett bevis på vad lite energi kan göra ;)Det roligaste är att det ser ut som Vide rider på Alwin som flyger fram i skogen haha.


Det är ju tur att vi är i skogen, för annars hade vi nog blivit inburade om något sett oss!När vi efter någon timme hade röjt runt framför kameran var det dags att gå hem för att förbereda kalaset som vi skulle ha till våran Loke som fyllt 11 år!Men snart är vi tillbaka där igen, i skogen, med samma energi och nya galna upptåg.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla