• Veronica Hörland

Stora Kärrs bokskog


När man kliver in i bokskogen utanför Habo är det som att gå rakt in i en sagovärld. Stora bokar som sträcker sig högt mot himlen och lövklädda grenar som bildar ett tak i sprakande färger. Hösten är absolut bästa tiden att vara här!Min syster hörde av sig till mig och ville åka till bokskogen för att fota lite och umgås. Och det tackar man inte nej till.

Jag hade med mig Loke och Vide, och syrran fick med sig Maj-Lis och Viola.Barnen utforskade de fallna träden och vi andra följde efter.Syrran brukar nästan alltid vara den som ordnar med fika, så även denna gången.Vi blev lite kalla av att sitta still så efter fikat drog vi igång några lekar. Kull och kom alla mina kycklingar gjorde oss varma igen.
Fina syskonbarn jag har!

När leken tog slut gick vi runt en stund till i skogen innan det blev dags att åka hemåt.8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla